☰  Expo | DeZaailander | #04 De Zaailander | Laatste nieuws

Laatste nieuws

"Laatste Nieuws"
-VAN EEN ONZER VERSLAGGEVERS-


Er zijn twee brugklassers in het water gevallen. Zij hadden ruzie om een meisje en er ontstond een vuistgevecht. Hierbij vielen zij tegen de nooddeur in de ark aan, die openzwaaide met als gevolg dat de twee judokas in het water belandden.


Maandag 12 februari heeft voor onze school een ongeluk plaatsgevonden. Er reed een meisje voor het RSG langs, die op een of andere manier uitgleed en viel. Zij kwam in haar val tegen een auto aan en raakte gewond aan haar hoofd. Dhr. Noteboom, Hartlief en Kruidhof brachten haar binnen en belden een ambulance, die snel ter plekke was om het meisje naar het ziekenhuis te vervoeren. Goed werk, mannen!


Joustra heeft op deze zelfde maandag een auto geramd. Hij reed over een nogal gladde weg en raakte in de slip. Hij trachtte deze nog te corrigeren maar het was al te laat. Zijn auto had met de achterbumper een andere auto geraakt. Zijn eigen auto mankeerde niets, maar in de andere zat een fikse deuk. Dat werd betalen, natuurlijk.


De hoofdfuif gaat er alsvolgt uitzien: tot tien uur cabaret (met pauze), van tien tot half twee half drie dansen en feestvieren. Lieden, dit belooft weer wat!


GEVRAAGD: Tweedehands typ-machines, liefst Olympia. Voor het gebruik van de ZAAILANDER.

TE KOOP: 15 meter polyteen scheepstros. Doorsnede 20 mm, met lus van 60 cm. In zeer goede staat. 15,00. Te bevr. 05100-364100.


Zoals iedereen weet, kan er in de kantine gegeten, gedronken en gewerkt worden. Dit wil echter niet zeggen dat het een ruimte voor kleine kleutertjes is, die hun eten en drinken nog niet fatsoenlijk naar binnen kunnen werken, wat er echter wel verdacht veel op lijkt. Broodkorsten, zakjes met half verschimmeld eten, plassen cola en noem maar op. Niemand weet blijkbaar dat er ook nog zulke dingen als "prullemanden" staan waar je die rotzooi in kunt doen.
Om het kort te houden, doe er iets aan en zorg dat het er een beetje netjes blijft.

Extra Afbeelding
Laatste nieuws
Vorige
Laatste nieuws
Volgende☰  Expo
Home
Aanmelden/login
Topics
#01 De Zaailander
#02 De Zaailander
#03 De Zaailander
#04 De Zaailander
#05 De Zaailander
#06 De Zaailander
#07 De Zaailander
#08 De Zaailander
#09 De Zaailander
#10 De Zaailander
#11 De Zaailander
#12 De Zaailander