☰  Expo | DeZaailander | #01 De Zaailander | Fotoclub

Fotoclub

de fotoclub, de fotoclub, de fotoclub.Wisten jullie dat op de RSG de fotoclub al weer begonnen is met zo’n 12 leden, dit jaar? Wat steek je daar eigenlijk van op? Je leert er je film ontwikkelen en later de foto’s afdrukken. Je leert er hoe je foto’s kunt maken en hoe je fototoestel werkt. Je krijgt een aantal opdrachten.en verder kun je je eigen foto’s afdrukken.

Ook kun je er van oude negatieven afdrukken maken. In principe kun je altijd na afspraak van de doka (donkere kamer) gebruik maken. En vrijdag’s tussen 4 en 6 uur kun je met je problemen komen bij de gevorderde leden en dhr. van Egeraat (Theo dus).

Uiteraard is dit verhoudingsgewijs een goedkope bezigheid, omdat alles tegen kostprijs wordt gedaan. Maar het gevaar schuilt er wel in dat je meer gaat fotograferen en dat je dus toch duurder uitkomt dan je gewend was.

Wat het kost? Het lidmaatschap voor een jaar bedraagt ƒ 10,00. Heb je geen fototoestel? Geen nood, de fotoclub heeft een aantal toestellen, die je in bruikleen kunt krijgen. Verdere informatie vrijdag’s tussen 4 en 6 uur in het tekenlokaal.

het fotoclub bestuur.

Extra Afbeelding
Fotoclub
Vorige
Fotoclub
Volgende☰  Expo
Home
Aanmelden/login
Topics
#01 De Zaailander
#02 De Zaailander
#03 De Zaailander
#04 De Zaailander
#05 De Zaailander
#06 De Zaailander
#07 De Zaailander
#08 De Zaailander
#09 De Zaailander
#10 De Zaailander
#11 De Zaailander
#12 De Zaailander