☰  Expo | DeZaailander | #01 De Zaailander | Zaailander top 10

Zaailander top 10

Dit is een democratisch blad, Kijk maar eens bij de Leraren Top 10. Inbreng van jou is hierbij mogelijk door die bon in te vullen. Doen dus! Ook kun je jouw mening over bijvoorbeeld feminisme en emancipatie duidelijk maken door die mening op te schrijven en in de ideeŽnbus te gooien. Volgende keer verschijnt er nl. een over dit onderwerp in de ZAAILANDER.

De Zaailander top 10Deze werkelijk unieke top 10, die toonaangevend is voor onze Scholengemeenschap, wordt geheel objectief samengesteld door RHB en MC.

Inbreng van jou is mogelijk door onderstaande bon in te vullen en in de ideeŽnbus te gooien.

10 Dhr. SCHAAFSMA. Na twee jaar wethouderschap kreeg hij de moed om weer voor de klas te gaan staan, vanwege de zeer gunstige CAO voor leraren.

9 dhr. Van ULZEN. Bepaalde leerlingen hebben op hem gestemd, omdat zij in de ijdele hoop verkeren dat zijn sexuele voorlichting ooit nog eens een verplicht vak zal worden.

8 LESTERHUIS. Onlangs heeft heer Lesterhuis een nieuw kapsel aangeschaft, ťn het kardinale punt ŗfgeschaft, wat blijkbaar zeer in de smaak viel bij vele leerlingen.

7 dhr. De HEER. Daar hij ziek is, staat hij niet zo hoog genoteerd in onze leraren top 10, maar zodra hij weer beter is, zal hij ongetwijfeld doorstoten naar de top 3.


6 dhr

6 dhr. PIETERSEN. De foto spreekt voor zich zelf.

5 dhr. KEUNING. De sigaren blijven tegenwoordig onaangeroerd tijdens de les waardoor hij beter zichtbaar wordt.

4 dhr. WOUDA. Omdat hij de laatste tijd geen krijtjes meer in zijn oren heeft gestoken staat hij nu op de vierde plaats.

3 dhr. STAVENGA. Aangezien hij zich het image van president, in plaats van gemiddelde leraar, heeft aangemeten, is hij zeer in populariteit gestegen bij de redactie....ritmisch...

2 dhr. GRAMBERG. Zijn ritmische bewegingen op de onlangs gehouden fuif van 2C viel bij vele meisjes zeer in de smaak.

Omhoog


...smile...

1 dhr. NOTEBOOM. Zijn altijd opgewekte humeur, vooral bij grote absentie lijsten, werkt altijd zeer stimulerend bij uitgetelde leerlingen. Hierdoor staat hij wederom hoog genoteerd.

vul-zelf-in chequeZet hier jouw favoriete leraren!

1______________________________
2______________________________
3______________________________
4______________________________
5______________________________

Omhoog
Extra Afbeelding
Zaailander top 10
Vorige
Zaailander top 10
Volgende☰  Expo
Home
Aanmelden/login
Topics
#01 De Zaailander
#02 De Zaailander
#03 De Zaailander
#04 De Zaailander
#05 De Zaailander
#06 De Zaailander
#07 De Zaailander
#08 De Zaailander
#09 De Zaailander
#10 De Zaailander
#11 De Zaailander
#12 De Zaailander