DeZaailander   #05 De Zaailander   Zaailander mode


Zaailander mode
ZAAILANDER MODE

De modekoning, Pierre Dupierrot, werkzaam voor de ZAAILANDER-ATELIERS, schrijft het volgende voor als de exclusieve dracht voor op de komende hoofdfuif:

Meisjes: Fraaie, lange, zwarte jurk; de zg. ZAAILANDER-LOOK, met witte sportkousen en daarbij zwarte schoentjes met een hak van 8 9 cm. Een 24 karaats gouden halsketting is nooit weg.

Jongens: Wit T-shirt met daarover heen zwart-leren jack en bijpassende zwart-leren bandplooibroek. Prijs 400,00. Als je dit niet kunt betalen is een gewoon pakje ook goed, maar denk erom: poets je schoenen! Verder het kapsel, ga naar de ZAAILANDER-COIFEUR, de dag voor de hoofdfuif en laat je het nieuwe ZAAILANDER-SNELLER-DAN-HET-LICHT-KAPSEL aanmeten, hetgeen een supersnel kapsel is. Het ZAAILANDER-SNELLER-DAN-HET-GELUlD-KAPSEL, is ook wel leuk, maar natuurlijk lang niet zo snel als het daarvoor genoemde. Dat kapsel bestaat uit een kaal hoofd met achter op een plukje haar. Daar de schedel van boven helemaal kaal is, heeft het hoofd minder luchtweerstand en is het hoofd dus sneller. Tot ziens op de hoofdfuif!

Pierre Dupierrot


Volgende
Zaailander mode
Swanezang Oh, schone riet der aarde Moge ik jou in mijn armen drage Waar zullen wij heen gaan, in het donker der nacht Jij met je oh, zo betoverende kracht Snakken doe ik in mijn dromen opdat jij bij...


Top