☰  Expo | TheOart | Uitgeven | Uitgeven

Uitgeven

In 2005 ben ik gestart met het maken en uitgeven van boeken. Het logo van de uitgeverij voert ook de naam theOart, maar de T kun je zien als opengevouwen boek.


Het eerste boekje

Het eerste boekje, met de titel "bezielde klei", gaat over het ontstaan van een beeld van Titus Brandsma in het atelier van Natasja Bennink.

isbn 90-809050-1-1.


"Janhendrik Dolsma" waddenschilder (2005) is

"Janhendrik Dolsma" waddenschilder (2005) is een boekje over deze inmiddels wereldberoemde schilder van wolkenluchten, duinen, wad en zee.

isbn 90-809050-2-X.

Omhoog

Inmiddels heb ik in 2008 mijn medewerking verleend

Inmiddels heb ik in 2008 mijn medewerking verleend aan het boekje "de leesclub" van Gerard Stout, door het omslag te ontwerpen en portretjes van de ’hoofdrolspelers’ te leveren.

Gerard Stout publiceert o.a. in het Drents en heeft met zijn boekje "in Paradisum" de streektaalprijs van het Dagblad van het Noorden 2008 gewonnen. Ik heb de eer gehad om voor hem de layout te verzorgen en het omslag te ontwerpen.

isbn 978-90-6509-177-2

Omhoog

In 2014 maakte ik het boek ’Iuventutis Imagines’

In 2014 maakte ik het boek ’Iuventutis Imagines’ aan de hand van tekeningen uit de jeugd van mijn dochter Inez.

Omhoog

Eind 2020 kwam -’t is wat het is- tot stand

Eind 2020 kwam -’t is wat het is- tot stand, een gebonden boek van 30 x 30 cm met alle columns van René Jansen vanaf 2014 tot nu. Ik was het al langer van plan en had er zelfs met René over gesproken maar nadat alle columns in een blog waren gezet ontbrak de noodzaak een beetje. Het feit dat een boek iets materieels is en -in laatste instantie- niet digitaal, bracht mij ertoe de knoop door te hakken en het boek in kleine oplage te maken en uit te geven. Ik ben er blij mee en ik zag dat het René ook niet onberoerd bleef.

OmhoogOmhoogOmhoog
Extra Afbeelding
Uitgeven
Vorige
Uitgeven
Volgende☰  Expo
Home
Aanmelden/login
Topics
Recent
Inleidend
Onderwerpen, thema’s
Moeder Aarde,Gaia
Zelfportretten
Getuigenis van de Tijd
Film
Bijzondere Zaken
Objecten
Fotowerk
Fotoarchief
Openingen
Uitgeven
Exposities
Ontwerpen
Links
Over mij en mijn werk